Jesenné BeBe rezy

Autor receptu: momi

Až na vareche som objavila tento rýchly, jednoduchý a chutný zákusok. Pokúsila som sa o jeho sezónny variant. Verím, že poteší každého kto má rád jabĺčka a komu dáva vôňa a chuť škorice optimizmus do života.

8
porcií
15 minút
príprava

Postup

  1. Vymiešajte kyslé smotany s hnedým a 2 škoricovými cukrami. Ak je smotana príliš riedka prípadne zahustite želatinovým zahušťovačom na smotanové/tvarohové dezerty.
  2. Do hranatej nádoby poukladajte od kraja do kraja prvú vrstvu keksov. Naneste na ňu smotanovú zmes. Striedajte vrstvy smotany, keksov, jablkového pyré, keksov... atď. Koľko to dá:-)
  3. Posledná vrstva je smotanová. Posypte ju zmesov mandľových lupienkov a škoricového cukru. Dajte do chladničky na minimálne 6 hodín. Podávajte s vyšľahanou šľahačkou.