4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Stehno opláchneme, očistíme od blán, okoreníme korením na divinu a osolíme. Na tuku ho opražíme z každej strany a potom ho dáme do tlakového hrnca. Pridáme koreňovú zeleninu, koreniny, bobkový list, bujón, víno, podlejeme asi 250 ml vody a dusíme 30 – 35 minút.
- 2
 Mäkké mäso vyberieme a dáme do pekáča. Šťavu aj so zeleninou rozmixujeme, pridáme brusnice a povaríme. Šťavu nalejeme na mäso a dáme ho zapiecť.
- 3
 Podávame so zemiakovými knedličkami, knedľou alebo zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu