Foto: hopsalka
Podelím sa s Vami o recept na chutnú a jenoduchú kapustu.
6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rozpražíme si slaninku,na nej orestujeme cibulku.Pridáme pretlak,pokrájanú kapustu,koreniny.Zalejeme vodou a varíme.V polovici varenia pridáme klobásku vcelku a dovaríme.
- 2
Potom klobásku vyberieme,pokrájame na kolieska a vložíme spat do kapusty.Podávame s kopčekom kyslej smotany,kôprom a chlebíkom.Dobrú chut.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
roky strávené v Nitre.Vďaka.Tuším tam to bolo z bratislavskými párkami.Ja som ju dnes robil z vykostených kuracích stehien.Tvoja vypadá tiež vynikajúco.