Tento recept som raz vymyslela, keď som mala chuť na niečo rajčinové. Tak som experimentovala a vyrobila pomerne jednoduchú omáčku. Všetkým chutilo a tak Zobraziť celý popisTento recept som raz vymyslela, keď som mala chuť na niečo rajčinové. Tak som experimentovala a vyrobila pomerne jednoduchú omáčku. Všetkým chutilo a tak som si recept zapísala a teraz ju varievam veľmi často, hlavne na vyžiadanie môjho ocina, ktorý ju zbožňuje.
porcie
príprava
Suroviny
| 2 konzervy |  | 
| 100 ml |  | 
| 1/2 |  | 
| lyžička |  | 
| lyžička |  | 
| lyžička |  | 
| lyžička |  | 
| lyžička |  | 
| štipka |  | 
| štipka |  | 
| štipka |  | 
| 1 bal. |  | 
| Na posypanie: | |
| čerstvé |  | 
Postup
- 
                                                    1
                                                    Do hrnca vlejeme konzervy s rajčinami, pretlak a kečup. Počkáme kým sa zohrejú. 
- 2
Potom pridáme všetko korenie a zamiešame. 
- 3
Necháme chvíľku prevariť. Omáčku odstavíme a podávame s cestovinami a bylinkami. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2







 
                                                        
                                                     
 


???:((