Foto: carliotta
Tento recept som raz vymyslela, keď som mala chuť na niečo rajčinové. Tak som experimentovala a vyrobila pomerne jednoduchú omáčku. Všetkým chutilo a tak Zobraziť celý popisTento recept som raz vymyslela, keď som mala chuť na niečo rajčinové. Tak som experimentovala a vyrobila pomerne jednoduchú omáčku. Všetkým chutilo a tak som si recept zapísala a teraz ju varievam veľmi často, hlavne na vyžiadanie môjho ocina, ktorý ju zbožňuje.
porcie
príprava
Suroviny
2 konzervy |
|
100 ml |
|
1/2 |
|
lyžička |
|
lyžička |
|
lyžička |
|
lyžička |
|
lyžička |
|
štipka |
|
štipka |
|
štipka |
|
1 bal. |
|
Na posypanie: | |
čerstvé |
|
Postup
-
1
Do hrnca vlejeme konzervy s rajčinami, pretlak a kečup. Počkáme kým sa zohrejú.
- 2
Potom pridáme všetko korenie a zamiešame.
- 3
Necháme chvíľku prevariť. Omáčku odstavíme a podávame s cestovinami a bylinkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
???:((