Foto: rybarkuchar
Keďže mám obdobie, kedy mi lekár povolil len morčacinu a rybacinu, dávam do placu rýchlu, jednoduchú a diétnu roládu. Ako prílohu som zvolil zemiaky Zobraziť celý popisKeďže mám obdobie, kedy mi lekár povolil len morčacinu a rybacinu, dávam do placu rýchlu, jednoduchú a diétnu roládu. Ako prílohu som zvolil zemiaky v pare a trochu zapečené v rúre, šopský šalát a jogurtovo uhorkový dresing. Roláda podávaná za studena s chlebom a kvašákmi mi chutila viac.
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Morčacie prsia narežeme na čo najväčšie pláty posolíme, trochu kari nezaškodí a rozložíme na alobal.
-
2
Huby osmahneme na oleji, pridáme zeleninu a podusíme ( al dente)
-
3
Pridáme kopu byliniek, pre farbu a ilúziu zdravej výživy.
-
4
Rozprestrieme na pripravené prsia a zarolujeme.
-
5
Pečieme v rúre cca. 45 minút.
-
6
Necháme v alobale vychladnúť, pokrájame a tu je výsledok.
Diskusia k receptu