Jednoduchá morčacia roláda

Autor receptu: rybarkuchar

Keďže mám obdobie, kedy mi lekár povolil len morčacinu a rybacinu, dávam do placu rýchlu, jednoduchú a diétnu roládu. Ako prílohu som zvolil zemiaky v pare a trochu zapečené v rúre, šopský šalát a jogurtovo uhorkový dresing. Roláda podávaná za studena s chlebom a kvašákmi mi chutila viac.

6
porcií
15 minút
príprava
45 minút
na 200 °C

Postup

  1. Morčacie prsia narežeme na čo najväčšie pláty posolíme, trochu kari nezaškodí a rozložíme na alobal.
  2. Huby osmahneme na oleji, pridáme zeleninu a podusíme ( al dente)
  3. Pridáme kopu byliniek, pre farbu a ilúziu zdravej výživy.
  4. Rozprestrieme na pripravené prsia a zarolujeme.
  5. Pečieme v rúre cca. 45 minút.
  6. Necháme v alobale vychladnúť, pokrájame a tu je výsledok.