Foto: stelli
jedávala som v čínskej reštaurácii a vyskúšala som aj doma urobiť, lebo od priateľky som dostala ryžový papier
1hodina minút
príprava
príprava
Postup
-
1
cibuľu nakrájame na malé kocky a opražíme na olivovom oleji,pridáme mleté mäso ,koreniny,soľ a za stálého miešania podusíme a ked už začína trošku pripáliť podlejeme vínom a zakrijeme a dusíme kým mäso nebude mäkké.Potom nakoniec pridáme mrazenú zeleninu.
- 2
Necháme trošku vychladnúť .
- 3
Ryžový papier namočíme (po jednom )do vlažnej vody a hneď vyberieme a pridáme mäsovú zmes ,a urobíme rolky .(z obidvoch strán najprv a potom rolujeme) Rolky vyprážame na teflonovej panvici z každej strany do chrumkava. Podáváme s varenou ryžou .
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu