Reďkovková nátierka s vajíčkom
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
1 zväzok (červená) |
|
100 g |
|
3 ks |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Reďkovku umyjeme, osušíme a nakrájame nadrobno, dve-tri reďkovky nakrájame na plátky. Vajcia uvaríme natvrdo, vychladnuté nastrúhame nahrubo.
- 2
Nadrobno pokrájanú reďkovku a vajíčka jemne premiešame s rastlinnou nátierkou, dochutíme soľou a čiernym korením.
- 3
Servírujeme s čerstvým pečivom, ozdobíme plátkami reďkovky a posypeme čerstvou žeruchou.
- 2
Diskusia k receptu
0 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: