Jahodové nanuky s jogurtom bez mlieka
Annamária Wurster–Nagy
šéfcukrárka Castel Pension & Restaurant v Mierove, 1. júla 2021
šéfcukrárka Castel Pension & Restaurant v Mierove, 1. júla 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
12
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Jahody nakrájame, povaríme s cukrom a vodou. Po zmäknutí rozmixujeme a necháme vychladnúť.
- 2
Pripravíme nanukové formy a po lyžičkách ich striedavo plníme jahodovou zmesou a rastlinným jogurtom. Po naplnení vložíme paličky a dáme na noc do mrazničky.
- 3
Pred konzumáciou formičky krátko ponoríme do horúcej vody, aby sa nanuky ľahko vyberali.
Tiež nanuky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu