Tento koláč nie je velmi sladký a špaldová muka tam urobí super chut.
12
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
45 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Zo surovín vypracujeme cesto a necháme odležat 1 hod. v chladničke- Vyvalkáme na velkost okruhlej tortovej formy. Kraje povytlačame vyššie a navrstvíme očistené a nakrájané jablká. Jablká pokvapkáme citro. štavou. Dáme predpiect na 15.min. pri 160 stup.
- 2
Smotanu zmiešame s žltkom a cukrom. Touto zmesou polejeme predpečený koláč a dáme piect na dalších 15-20 ninut do zlatohneda. dobru chut
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu