Jablkový čokochlebíček s krémom
Foto: bibuskam
Zdravá mlska.
20 minút
príprava
príprava
35 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
Čokochlebík: | |
200 g |
|
125 g |
|
25 g |
|
1 bal. |
|
20 g nasekané |
|
50 g nasekaná |
|
70 g |
|
3 ks |
|
45 g |
|
60 g roztierateľný |
|
štipka |
|
Krém: | |
250 g roztierateľný |
|
50 g |
|
50 g |
|
|
|
1 bal. |
|
Postup
-
1
Čokochlebík: V miske zmiešame všetky suché ingrediencie. Pridáme olej, tvaroh, žĺtky, nastrúhané jablko a dolejeme 1 deci vody a premiešame. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a opatrne vmiešame do cesta.
- 2
Cesto vložíme do vymazanej formy na biskupský chlebíček. Pečieme na 170 stupňov 35 minút.
- 3
Krém: Zmiešame tvaroh, rozpustenú čokoládu, rozohriate arašidové maslo a štipku soli. Krém podávame k čokochlebíku.
Tiež jablkový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ja taketo chlebiky konzumujem tak, ze platok potriem bielym jogurtom, posypem kakaom a polejem cakankovym sirupom, je to mnamka