Jablkový koláč
Jablkový koláč

Jablkový čokochlebíček s krémom

bibuskam - fotkabibuskam, 28. apríla 2020
Jablkový čokochlebíček s krémom
Foto: bibuskam

Zdravá mlska.

20 minút
príprava
35 minút
na 170 °C

Suroviny

Čokochlebík:
200 g
125 g
25 g
1 bal.
20 g nasekané
50 g nasekaná
70 g
3 ks
45 g
60 g roztierateľný
štipka
Krém:
250 g roztierateľný
50 g
50 g
1 bal.

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Čokochlebík: V miske zmiešame všetky suché ingrediencie. Pridáme olej, tvaroh, žĺtky, nastrúhané jablko a dolejeme 1 deci vody a premiešame. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a opatrne vmiešame do cesta.

  2. 2

    Cesto vložíme do vymazanej formy na biskupský chlebíček. Pečieme na 170 stupňov 35 minút.

  3. 3

    Krém: Zmiešame tvaroh, rozpustenú čokoládu, rozohriate arašidové maslo a štipku soli. Krém podávame k čokochlebíku.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 3 komentáre
@evanaaa (29.4.2020 17:12)
Ja taketo chlebiky konzumujem tak, ze platok potriem bielym jogurtom, posypem kakaom a polejem cakankovym sirupom, je to mnamka
Jablko, orechy, čokoláda, a iné dobrotky sú v tom koláči, tak je nepochybne aj dobrý....ten krém by som dala priamo do koláča, myslím, rozpoliť ho a natrieť ako plnku, lebo takto osve by som to nevedela jesť.