Indické husacie prsia

redakcia - fotkaredakcia, 20. októbra 2009

Suroviny

600 g
1 ks
1 ks
1 ks
100 g
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vykostené husacie prsia nakrájame na pásiky, polejeme sójovou omáčkou, 50 ml oleja, posypeme karí a gyros korením, poriadne premiešame a necháme odstáť v chladničke cez noc. Na panvici roztopíme PL masla a 50 ml oleja, pridáme na kolieska nakrájaný pór a jemne posmažíme. Odstáte husacie mäso pridáme do smaženého póru a pokračujeme v dusení, až kým mäso nezmäkne, pričom všetko podlejeme vínom.

  2. 2

    Potom pridáme nakrájané a umyté šampiňóny a 3 druhy farebnej papriky nakrájané na drobné kocky a spolu všetko smažíme. Nakoniec, keď sú mäso aj zelenina mäkké, v pohári rozmiešame smotanu s troškou maizeny a všetko podlejeme, premiešame, aby omáčka zhustla a všetko spolu prevrelo.

  3. 3

    Nakoniec podľa chuti osolíme. Podávame s karí ryžou, opekanými zemiakmi alebo zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha