Indické husacie prsia
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        Postup- Vykostené husacie prsia nakrájame na pásiky, polejeme sójovou omáčkou, 50 ml oleja, posypeme karí a gyros korením, poriadne premiešame a necháme odstáť v chladničke cez noc. Na panvici roztopíme PL masla a 50 ml oleja, pridáme na kolieska nakrájaný pór a jemne posmažíme. Odstáte husacie mäso pridáme do smaženého póru a pokračujeme v dusení, až kým mäso nezmäkne, pričom všetko podlejeme vínom. 
 - Potom pridáme nakrájané a umyté šampiňóny a 3 druhy farebnej papriky nakrájané na drobné kocky a spolu všetko smažíme. Nakoniec, keď sú mäso aj zelenina mäkké, v pohári rozmiešame smotanu s troškou maizeny a všetko podlejeme, premiešame, aby omáčka zhustla a všetko spolu prevrelo. 
 - Nakoniec podľa chuti osolíme. Podávame s karí ryžou, opekanými zemiakmi alebo zeleninovým šalátom. 
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |