Tento recept je náš obľúbený hlavne v "hríbikovej" sezóne,ale aj teraz naň príde chuť,len bohužiaľ musíme zameniť dubáčiky za šampióny :)) no proste je Zobraziť celý popisTento recept je náš obľúbený hlavne v "hríbikovej" sezóne,ale aj teraz naň príde chuť,len bohužiaľ musíme zameniť dubáčiky za šampióny :)) no proste je to starý dobrý recept,ktorý nedám za nič!
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Očistíme si cibuľku,pokrájame ju na drobno.Potom si nakrájame na plátky očistené hríby.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Cibuľku opražíme na troške oleja dozlata a postupne začneme pridávať dubáky.Na miernom plameni ich dusíme asi tak hodinku,podľa potreby podlievame vodou, osolíme ich a aj trošku okoreníme.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Na koniec nechávam nadbytočnú vodu vypariť, potom pridáme smotanu,ktorú rozmiešam s trochou mlieka a hladkej múky.Ak sa nám to bude zdať veľmi husté,môžeme priliať mlieko. Na záver ešte dochutíme a dobrú chuť!
 

                                                    
                                                    




 


Diskusia k receptu