Foto: sophi123
V starej kuchárskej knihe som našla hubové rezne. Skôr mi pripomínajú harulu bez zemiakov :-)
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ovsené vločky zalejeme vodou a necháme postát 10 minút. Na oleji speníme cibulu a pridáme nakrájané huby. Pridáme sol, korenie a rascu. Pražíme kym nie sú hotové.
- 2
Ovsené vločky, upražené huby, nasekanú petržlenovú vnat a vajíčko spolu zmiešame. Miešame kym sa nám jednotlivé suroviny nespoja.
- 3
Hotovú zmes formujeme na rezníky a vyprážame na oleji.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu