Hubové hašé

redakcia - fotkaredakcia, 27. júla 2009

Suroviny

0,5 kg
40 g
0,5 kg
150 g
2-3 ks
100 g




Postup

  1. 1

    Očistené a pokrájané huby dusíme na masle s rascou domäkka. Žemle pokrájame na plátky, zalejeme mliekom a necháme namočené pol hodiny.

  2. 2

    Pridáme k nim dusené huby, vajcia, soľ. Podľa potreby zahustíme strúhankou tak, aby hmota nebola veľmi riedka.

  3. 3

    Všetko dobre rozmiešame. Hmotu nalejeme na vymastený pekáč. Pečieme vo vyhriatej rúre asi pol hodiny.

  4. 4

    Podávame so šalátom a zemiakmi alebo paradajkovou omáčkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia