Hubová nátierka na chrumkavej bagete
Jozef Šaulík
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 24. júna 2012
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 24. júna 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené a umyté huby urestujeme na cibuľke. Pridáme slaninu, soľ, korenie, rozmarín a necháme vychladnúť.
- 2
Do vychladnutej zmesi pridáme maslo, vajcia uvarené natvrdo a vyšľaháme mixérom. Nátierku podávame na opečenej bagete.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu