Hubová nátierka na chrumkavej bagete

Jozef Šaulík
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 24. júna 2012
Hubová nátierka na chrumkavej bagete
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
10 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g, zmes
2 ks
50 g
50 g
30 g
100 g




Postup

  1. 1

    Očistené a umyté huby urestujeme na cibuľke. Pridáme slaninu, soľ, korenie, rozmarín a necháme vychladnúť.

  2. 2

    Do vychladnutej zmesi pridáme maslo, vajcia uvarené natvrdo a vyšľaháme mixérom. Nátierku podávame na opečenej bagete.

Diskusia k receptu

danda3
No mňam, aj toto je na moju nôtu, určite vyskúšam!☺
kata50
Toto by mohlo byť výborné. A napadlo ma, že či by to šlo aj zo šampiňónov ?
monicka7299
robila ste ju niektorá? aký tam je ten rozmarín? Lebo balíček sušeného má 20 g...... tak sa mi 30 zdá veľa, nie?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia