12
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
60 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| 100 g |
|
| 350 g |
|
| medzi prsty |
|
| 3 PL |
|
| 3 balíčky |
|
| 300 g a zelené |
|
| 500 g |
|
| 1 ks |
|
| 6 PL |
|
| 2 PL |
|
| na posypanie dosky |
|
|
|
Postup
-
1
Na cesto roztopíme 20g hery,zmiešame s múkou,soľou,2pl oleja,1balíčkom vanilínového cukru a 150ml vlažnej vody.Vymiešame cesto.Potrieme zvyšným olejom a necháme odležať 60 min pri izbovej teplote.
- 2
Umyjeme hrozno a odthráme bobule.Tvaroh,žľtok a zvyšný vanilínový cukor vymiešame.Cesto rozválkame na obdľžnik,posypeme strúhankou,pridáme plnku a poukladáme hrozno.Zatočíme do rolády.
- 3
Štrúdlu dáme na plech vyložený papierom a pečieme.Chvíľu pred dopečením potrieme zvyšným maslom.Po vychladnutí posypeme práškovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu