Foto: monciq
15 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Štyri žĺtka vymiešame s kryštálovým a vanilkovým cukrom na penu. Pridáme vodu, olej a dobre premiešame. Prisypeme preosiatu múku, do ktorej sme pridali prášok do pečiva.
- 2
Nakoniec zľahka vmiešame sneh zo štyroch bielkov. Cesto pečieme cca 30 minút na 200 stupňov.
- 3
Pudingy, smotanu a kompóty, celé aj so šťavou dáme do uzatvárateľnej misky a začneme hrkať. Hrkáme pokiaľ nemáme hustý puding. Puding natrieme na vychladnuté cesto a môžeme poliať čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu