Hrianka so zemiakovým šalátom
Ján Králik
šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 18. septembra 2012
šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 18. septembra 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Šalát: zemiaky uvaríme v šupke, ošúpeme, pretlačíme ako na zemiakový šalát, osolíme, okoreníme, pridáme kyslú smotanu, nasekanú pažítku a cesnak. Zamiešame.
- 2
Hrianku opečieme na panvici, navrch dáme šalát a dozdobíme cherry paradajkou a kláskom malej nakladanej kukurice.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu