Hrianka so zemiakovým šalátom

Ján Králik
šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 18. septembra 2012
Hrianka so zemiakovým šalátom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 krajce
4 ks, väčšie
1 ks




Postup

  1. 1

    Šalát: zemiaky uvaríme v šupke, ošúpeme, pretlačíme ako na zemiakový šalát, osolíme, okoreníme, pridáme kyslú smotanu, nasekanú pažítku a cesnak. Zamiešame.

  2. 2

    Hrianku opečieme na panvici, navrch dáme šalát a dozdobíme cherry paradajkou a kláskom malej nakladanej kukurice.

Diskusia k receptu

rea1
zemiaky s kyslou smotanou a k tomu opečený chlieb. skutočná špecialita. šéfkuchár - nešéfkuchár, toto je akési veľmi divnô predjedlo. či čo to je. :-( ešte by ma zaujímala cena.
evanaaa
Možnože keď sa tak pekne naservíruje aj bud chutiť ( cenu radšej nech neukážu).




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia