Často a veľa varím, tak vymýšlam jedlá, ktoré sú jednoduché, rýchle a chutné.
Tie najlepšie recepty z Varechy priamo do vášho mailu.
Suroviny
4 ks
2 PL
4 ks čerstvé celé
Postup
1
Chlieb opečieme v hriankovači, natrieme ochuteným nátierkovým maslom (cesnakovým) a na vrch položíme volské oko, môžeme ozdobiť kečupom, nastrúhaným syrom.
za socíku to bolo naše študentské jedlo,len vtedy ešte neboli hriankovače, tak sme chlebík opiekli na oleji,natreli horčicou a šup navrch volské oko ,mňamka.
:-) aj nám takéto chutia, aj bez pomazánkového masla, super spôsob, ako spotrebovať starší chlebík, väčšinou sme to jedávali v nedeľu na večeru, príp. v pondelok ráno, lebo obchody bývali v sobotu popoludní a v nedeľu celý deň zatvorené, takže sme dojedali staršie pečivo a chlebík :-)
Diskusia k receptu