Foto: nazarboncuk
Rýchly obed či večera. Použila som mrazený hrášok, s čerstvým by som mala iné plány :) Nesúďte názov prosím, s gulášom to nemá naozaj Zobraziť celý popisRýchly obed či večera. Použila som mrazený hrášok, s čerstvým by som mala iné plány :) Nesúďte názov prosím, s gulášom to nemá naozaj nič spoločné, len som nevedela ako toto jedlo nazvat :)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame nadrobno a orestujeme na oleji. Pridáme lyžicu paprikovej pasty alebo zaprášime mletou červenou paprikou.
- 2
Pridáme na kocky nakrájané zemiaky, hrášok a ošúpané, nadrobno nakrájané paradajky. Ochutíme soľou, korením a zalejeme vývarom.
- 3
Prikryjeme a dusíme, kým nie sú zemiaky úplne mäkké. Môžeme podávať s ryžou alebo len tak s chlebom. My sme si k nemu dnes dali cibuľové bagetky od @cistinky a poľníčkový šalát s jarnou cibuľkou a jogurtom. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Podľa môjho úsudku by sa dal takto urobiť aj mrkvový guláš, kalerábový guláš, tekvicový guláš, fazuľkový guláš, aj miniguláš zo šošovice .....
Vtipné, dobré, originálne a dávam za pravdu šikovnej autorke @nazarboncuk že najlepšie jedá sú tie najjednoduchšie.