Hrachovo-zelerová nátierka (vegan)

veganvidya - fotkaveganvidya, 5. februára 2013

Blesková nátierka, keď nemám poruke predvarené strukoviny. Základ z hrašky môžeme použiť ako základ odľahčeného dressingu alebo majonézy.

Suroviny

50 g na obaľovanie alebo zahusťovanie
250 ml
100 ml




Postup

  1. 1

    Hrašku zmiešame s vodou a 20 minút varíme na miernom plameni na kašu.

  2. 2

    Potom vyšľaháme s olejom. Pridáme postrúhaný zeler (alebo inú vhodnú zeleninu).

  3. 3

    Osolíme a pridáme bylinky a koreniny podľa chuti.

Diskusia k receptu

marikafil
Hraška tu už čaká, zatiaľ som pre ňu nenašla vhodné využitie, ale toto môžem vyskúšať:-)
evanaaa
Hraška -kaša musí byť vychladnutá, keď sa ide miešať s olejom?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia