Foto: chutnaaa
Jedneho casu som randila s Belgicanom. Raz ma pozval na veceru ktoru sam varil a prave toto jedlo mi pripravil. Dnes je to Zobraziť celý popisJedneho casu som randila s Belgicanom. Raz ma pozval na veceru ktoru sam varil a prave toto jedlo mi pripravil. Dnes je to uz skoro 7 rokov co je muz mojho srdca.Zijeme spolu v Belgicku,mame dve krasne deturence. LASKA ide cez ZALUDOK ako sa hovori. Tento recept pochadza z Belgicka a kedze jeho pripara je casovo dost narocna, varim ho ako slovnostnejsie jedlo pri navsteve svokrovcov,ked pozvem priatelov na obed,ci veceru.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibulku si nakrajame na kocky,oprazime na oleji a pridame na vatsie kocky nakrajane a okorenene masko.Opecieme,aby sa masko uzavrelo a podlejeme pivom.Maso by malo byt zaliate uplne.Takto pod pokrievkou dusime a podla potreby dolievame pivo. Ked je masko makke,zahustime ho toastom.Odkrojime korku prec a na striedku natrieme horcicu.Kludne mozete pridat aj 5 chlebikov.Vhodime do hrnca k masu a pokracujeme v duseni.Maso by malo byt tak makke,ze sa uplne rozplyva.Dochutime solou,trochou cukru aby to nebolo horke a cier.mlet.kor.
- 2
Podavame s hranolkami a POZOR,NIE s TATARSKOU OMACKOU ale s Majonezou.
- 3
Dobru chut prajem.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu