Foto: izabella929
Na dnešný obed som pripravila hovädzie mäso na hrášku...pri príprave som použila aj kečup, ktorý dodal výbornú chuť v spojení s hráškom...
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hovädzie mäso som umyla, osušila a pokrájala na menšie plátky...
-
2
posypala hladkou múkou z oboch strán...
-
3
na panvicu som dala 1 lyž. bravčovej masti roztopiť...medailónky som opiekla z oboch strán..
-
4
do hlbšej panvice som vyliala výpek, pokrájala do neho cibuľu, orestovala a pridala som opečené mäso...posypala rascou,červenou mletou paprikou, kečupom..
-
5
podliala malým množstvom vody a dusila do mäkka....pridala som soľ, mleté čierne korenie...vodu som dolievala vždy v malom množstve...mäso sa dusulo 50 min..
-
6
už do hotového som pridala sterilizovaný hrášok a nechala prejsť varom....hrášok je mäkký, nepotrebuje už variť..
-
7
pokiaľ sa mäsko dusilo, pripravila som si ryžu.. hotové jedlo som naložila na taniere, ozdobila hlávkovým šalátom,cibuľovou vňaťkou a paradajkou...prejem vám dobrú chuť...)
v sobotu takéto bohaté menu..??
a aké bude zajtra..??
tvoja práca v kuchyni má vysokú cenu..:-)