Hovädzie mäso s vaječnými rezancami
Foto: Shan´shi
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hovädzie mäso nakrájame na tenké prúžky. Ošúpeme cesnak a najemno ho nasekáme.
- 2
Na panvici rozpálime arašidový olej a opečieme na ňom hovädzie mäso. Pomaly pridáme Teriyaki omáčku a cesnak a smažíme ďalších 5 minút za stáleho miešania. Medzitým uvaríme rezance v osolenej vode 4-5 minút.
- 3
Do hovädzieho mäsa pridáme fazuľové klíčky. Zmes dochutíme kokosovým mliekom a Sambal Oelek pastou, všetko spolu dobre premiešame a necháme krátko povariť. Nakoniec pridáme rezance.
- 4
Shan'shi Tip: Jedlu dodá výbornú chuť nakrájaná jarná cibuľka, ktorou sa nakoniec mäso posype.
Tiež s rezancami:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu