Hovädzie s rezancami
Hovädzie s rezancami

Hovädzie mäso s vaječnými rezancami

shanshi - fotkaShan´shi, 26. marca 2018. Komerčný recept.
Hovädzie mäso s vaječnými rezancami
Foto: Shan´shi
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

125 g
2 PL
1 PL
300 g (1 plechovka)
165 ml (1 malá plechovka)
1 ČL
250 g
1 strúčik

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hovädzie mäso nakrájame na tenké prúžky. Ošúpeme cesnak a najemno ho nasekáme.

  2. 2

    Na panvici rozpálime arašidový olej a opečieme na ňom hovädzie mäso. Pomaly pridáme Teriyaki omáčku a cesnak a smažíme ďalších 5 minút za stáleho miešania. Medzitým uvaríme rezance v osolenej vode 4-5 minút.

  3. 3

    Do hovädzieho mäsa pridáme fazuľové klíčky. Zmes dochutíme kokosovým mliekom a Sambal Oelek pastou, všetko spolu dobre premiešame a necháme krátko povariť. Nakoniec pridáme rezance.

  4. 4

    Shan'shi Tip: Jedlu dodá výbornú chuť nakrájaná jarná cibuľka, ktorou sa nakoniec mäso posype.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre