Hovädzie s rezancami
Hovädzie mäso s vaječnými rezancami
Autor receptu: shanshi
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup- Hovädzie mäso nakrájame na tenké prúžky. Ošúpeme cesnak a najemno ho nasekáme.
- Na panvici rozpálime arašidový olej a opečieme na ňom hovädzie mäso. Pomaly pridáme Teriyaki omáčku a cesnak a smažíme ďalších 5 minút za stáleho miešania. Medzitým uvaríme rezance v osolenej vode 4-5 minút.
- Do hovädzieho mäsa pridáme fazuľové klíčky. Zmes dochutíme kokosovým mliekom a Sambal Oelek pastou, všetko spolu dobre premiešame a necháme krátko povariť. Nakoniec pridáme rezance.
- Shan'shi Tip: Jedlu dodá výbornú chuť nakrájaná jarná cibuľka, ktorou sa nakoniec mäso posype.
|