Hovädzie s rezancami

Hovädzie mäso s vaječnými rezancami

Autor receptu: shanshi

10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Hovädzie mäso nakrájame na tenké prúžky. Ošúpeme cesnak a najemno ho nasekáme.
  2. Na panvici rozpálime arašidový olej a opečieme na ňom hovädzie mäso. Pomaly pridáme Teriyaki omáčku a cesnak a smažíme ďalších 5 minút za stáleho miešania. Medzitým uvaríme rezance v osolenej vode 4-5 minút.
  3. Do hovädzieho mäsa pridáme fazuľové klíčky. Zmes dochutíme kokosovým mliekom a Sambal Oelek pastou, všetko spolu dobre premiešame a necháme krátko povariť. Nakoniec pridáme rezance.
  4. Shan'shi Tip: Jedlu dodá výbornú chuť nakrájaná jarná cibuľka, ktorou sa nakoniec mäso posype.