Foto: alicina
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
600 g |
|
1 ks |
|
1 stonka |
|
1 bal |
|
2 PL |
|
Salsa: | |
2 ks |
|
1 ks malá |
|
1 hrsť |
|
alebo jogurt |
|
1 konzerva |
|
4 ks |
|
200 g |
|
Postup
-
1
Hovädzie mäsko si nakrájame na malé kúsky, takisto cibuľku a stonkový zeler.
-
2
Ja som mäso robila v tlakovom hrnci, lebo som nemala čas. Do hrnca som teda dala olivový olej, mäso, cibuľu a zeler, chvíľku som mäso osmažila a pridala som mexické korenie... a hrniec už zvládol ostatok celkom sám. :-)
-
3
Po 20 minutkách bolo mäso pekne mäkké. Omáčku som troška zahustila múkou rozmiešanou v troške vody.
-
4
Fazuľu prihrejeme v mikrovlnke, popučíme vidličkou a pridáme syr - cheddar. Premiešame.
-
5
Na salsu nakrájame na drobno paradajky, cibuľu a bazalku. Dobre premiešame.
-
6
Tortilly prihrejeme v mikrovlnke alebo v rúre podľa návodu a vrstvíme na ne postupne mäso, fazuľu, salsu a podľa chuti kyslú smotanu alebo jogurt.
-
7
Dobrú chuť!!!
Diskusia k receptu