Hovädzie mäso po mexicky (fotorecept)
Autor receptu: alicina
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup- Hovädzie mäsko si nakrájame na malé kúsky, takisto cibuľku a stonkový zeler.
- Ja som mäso robila v tlakovom hrnci, lebo som nemala čas. Do hrnca som teda dala olivový olej, mäso, cibuľu a zeler, chvíľku som mäso osmažila a pridala som mexické korenie... a hrniec už zvládol ostatok celkom sám. :-)
- Po 20 minutkách bolo mäso pekne mäkké. Omáčku som troška zahustila múkou rozmiešanou v troške vody.
- Fazuľu prihrejeme v mikrovlnke, popučíme vidličkou a pridáme syr - cheddar. Premiešame.
- Na salsu nakrájame na drobno paradajky, cibuľu a bazalku. Dobre premiešame.
- Tortilly prihrejeme v mikrovlnke alebo v rúre podľa návodu a vrstvíme na ne postupne mäso, fazuľu, salsu a podľa chuti kyslú smotanu alebo jogurt.
- Dobrú chuť!!!
|