Hovädzie mäso po mexicky (fotorecept)

Autor receptu: alicina

10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Hovädzie mäsko si nakrájame na malé kúsky, takisto cibuľku a stonkový zeler.
  2. Ja som mäso robila v tlakovom hrnci, lebo som nemala čas. Do hrnca som teda dala olivový olej, mäso, cibuľu a zeler, chvíľku som mäso osmažila a pridala som mexické korenie... a hrniec už zvládol ostatok celkom sám. :-)
  3. Po 20 minutkách bolo mäso pekne mäkké. Omáčku som troška zahustila múkou rozmiešanou v troške vody.
  4. Fazuľu prihrejeme v mikrovlnke, popučíme vidličkou a pridáme syr - cheddar. Premiešame.
  5. Na salsu nakrájame na drobno paradajky, cibuľu a bazalku. Dobre premiešame.
  6. Tortilly prihrejeme v mikrovlnke alebo v rúre podľa návodu a vrstvíme na ne postupne mäso, fazuľu, salsu a podľa chuti kyslú smotanu alebo jogurt.
  7. Dobrú chuť!!!