Hovädzí perkelt po provensalsky
Dávid Baka
prevádzkar Silvanus Rest Hubert v Nových Zámkoch, 19. januára 2014
prevádzkar Silvanus Rest Hubert v Nových Zámkoch, 19. januára 2014
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Slaninu opečieme dozlata, pridáme na kocky nakrájané mäso, osolíme, okoreníme a podlejeme bielym vínom a vývarom.
- 2
Pridáme paradajky a spolu dusíme. K mäkkému mäsu pridáme huby a olivy a ešte asi 15 minút dusíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu