Horčicovo-medové kuracie steaky s opraženou cibuľou, paradajkou, čerstvou bazalkou a balzamikom
Foto: shukvacik
Chutný a jednoduchý recept na moje kuracie steaky , robievam ho už roky ako minútku a je to perfektný chod či už na slávnostný Zobraziť celý popisChutný a jednoduchý recept na moje kuracie steaky , robievam ho už roky ako minútku a je to perfektný chod či už na slávnostný obed alebo obyčajný deň.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Čo budeme potrebovať :-)
-
2
Kuracie prsia nakrájame na 150 - 200 g plátky , osolíme , okoreníme, jednu stranu posypeme múkou a prudko orestujeme s nakrájanou cibuľu (na kolieska) na troške olivového oleja 5 minút s každej strany
-
3
na každé mäso pridáme lyžicu horčice a čajovú lyžičku medu (rozotrieme) a ešte restujeme 2 - 3 minúty
-
4
Podávame s ryžou, paradajkou, restovanou cibuľkou, čerstvou bazalkou a prelejeme balzamikovým krémom. Prajem Vám dobrú chuť.
Diskusia k receptu