Holubacie rizoto fotorecept

mariaklara - fotkamariaklara, 5. marca 2011 1:59
Ďalšie recepty »

Je to rýchly a veľmi chutný obed, ak nemáte holuba z nedeľnej polievky, môžete použiť sliepku.

3
porcie
15 min
príprava
10-15 min
tepelná úprava

Suroviny

1 ks, uvarený ( 1/2 sliepočky )
300 ml
1 ks, stredne veľká
2 PL, ( masť )
3-4 ks, z polievky
1 1/2 KL
1/4 KL
1/4 KL, alebo solčanka
1/4 KL
  dľa chuti
150 g, strúhaný
Príloha:
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Umyjeme ryžu a obvyklým spôsobom uvaríme.

    Holubacie rizoto (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Z polievky vyberieme holuba a mrkvu. Holuba zbavíme kože.

    Holubacie rizoto (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pokrájame na menšie kúsky.

    Holubacie rizoto (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Na oleji alebo na masti speníme cibuľku.

    Holubacie rizoto (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Pridáme holuba aj mrkvu, chvíľu na cibuľke pomiešame, dochutíme koreninami, osolíme.

    Holubacie rizoto (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Spojíme spolu z ryžou, premiešame a podávame.

    Holubacie rizoto (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Na tanieri posypeme strúhaným syrom, ako prílohu podávame čalamádu. Dobrú chuť!

    Holubacie rizoto (fotorecept) - obrázok 7
Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist