Foto: leerdammer
Komerčný recept<br /> Tento toast si jeho autori pripravovali ešte skôr, než začal frčať. Samozrejme je vege, bio a organický, vyvinutý tak, aby jeho omrvinky Zobraziť celý popisKomerčný recept<br /> Tento toast si jeho autori pripravovali ešte skôr, než začal frčať. Samozrejme je vege, bio a organický, vyvinutý tak, aby jeho omrvinky nezostávali na brade žiadneho hipstera.
porcia
Postup
-
1
Na prípravu cícerovej fašírky si namočíme do vody cícer, cca na 24h. Zmiešame ho s červenou cibuľou, strúčikom cesnaku, hladkou múkou, posekaným petržlenom, osolíme a okoreníme. Túto zmes pomelieme a tvoríme fašírky.
- 2
Koriandrové pesto pripravíme z posekaného koriandra, ktorý zmiešame v mažiari (alebo rozmixujeme) s 2 PL olivového oleja, strúčikom cesnaku, soľou a korením podľa chuti.
- 3
Paradajkovú salsu pripravíme z paradajok nakrájaných na malé kúsky, zmiešame s červenou cibuľkou nakrájanou nadrobno, olivovým olejom, korením a soľou.
- 4
Opečený toast potrieme koriandrovým pestom a zapečieme so syrom Special Toast. Cícerovú fašírku opečieme na panvici, rovnako aj kučeravý kel (listy potrhané na kusy približne veľkosti toastu) a plátky šampiňónov Portobello. Ochutíme soľou a korením.
- 5
Na spodnú časť toastu položíme opečený kel, fašírku, šampiňóny, posypeme paradajkovou salsou a priložíme druhým toastom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu