Hermelínový šalát
Foto: kimlo
Recept na využitie syra s bielou plesňou, jednoduchý a chutný šalát.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
2 bal. (2 x 120 g) |
|
100 g (plátky) |
|
2 ks (uvarené na tvrdo) |
|
1 ks menšia |
|
2 -3 ks |
|
50 g |
|
1-2 štipka |
|
1-2 štipka |
|
100 g |
|
1-2 PL |
|
5 kvapiek |
|
Postup
-
1
Cibuľu a kapiu nakrájame na drobno, uhorku nastrúhame na hrubšom strúhadle, šunku na štvorce a na tvrdo uvarené vajcia na kocky.
- 2
Hermelíny pozdĺžne rozrežeme na polovice a každú nakrájame na kocky asi 1x1cm.
- 3
Všetko dame do misy, osolíme, okoreníme a zmiešame s majonézou. Ochutíme šťavou z uhoriek s pár kvapkami worchestrovej omáčky. Dáme odležať do chladu.
Tiež šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
PODĽA MŇA JEDNOZNAČNE TVOJ NAJLEPŠÍ RECEPT NA VARECHE A JEDEN Z NAJLEPŠÍCH V HISTÓRII TOHTO PORTÁLU, MILUJEM HERMELÍN A WORCHESTER NIKDY NIČ NEPOKAZÍ! MOŽNO SA EŠTE MÔŽEME BAVIŤ O TOM, ČI TAM NEDAŤ AJ TROCHU HORČICE.
PODĽA MŇA JEDNOZNAČNE TVOJ NAJLEPŠÍ RECEPT NA VARECHE A JEDEN Z NAJLEPŠÍCH V HISTÓRII TOHTO PORTÁLU, MILUJEM HERMELÍN A WORCHESTER NIKDY NIČ NEPOKAZÍ! MOŽNO SA EŠTE MÔŽEME BAVIŤ O TOM, ČI TAM NEDAŤ AJ TROCHU HORČICE.
Presne tak, akoby si mi to z úst zobral...
Verím že si pošmákneš kamarát...