Foto: gordonko
tento recept som obkukal od mojho otca je to veľmi chutný pokrm zo Zobraziť celý popistento recept som obkukal od mojho otca je to veľmi chutný pokrm zo zbytkou vareného mäsa z polievky ,alebo ked Vám ostalo z grilovanej kuraciny
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
prichystané suroviny
-
2
akékolvek uvarené mäso pokrájame nadrobno
-
3
trošku ho osmahneme na oleji
-
4
pridáme cibuli a miešame do sklovita
-
5
lyžička horčice nieje na škodu
-
6
podle množstva kolko máte mäsa pridáme tavený syr
-
7
a aj vajíčka dáme podla potreby - aj podla ,,hladných krkou,, ,aby bolo dosť
-
8
miešame kým sa vajíčka neurobia a máme hotovo............. je sa to ako praženica ližičkou spolu s chlebom ,alebo pečivom a dá sa to dať aj na topeničky
-
9
DOBRÚ CHUŤ
Ale nápad je to dobrý.
- ,,starý,, budeš ešte jesť tuto polievku....
- nie nebudem
- no dobre tak donej pridám mäso a dam ju psovy
a vieš , že máš pravdu ? Niekedy ma predbehnú.
odkladam a urcite vyuzijem ;-)
.. pekný večer
... žerie pes , človek ,, je ,, .... pripadá mi to ako keby nemala uctu ani sama k sebe
dobrú noc
@gordonko , odkedy nemáme psíka, varené mäso z polievky sa mi už ujde. obvykle ho tlačím len s horčicou, tak to mám rada, ale toto tvoje hašé vyskúšam, pozdáva sa mi to. nie som fajnová ale výraz žrať nemám rada. u nás ešte aj kedysi psík a teraz kocúr jedia, nežerú.
ked som chodieval ku kamošovi do čech a ponúkli ma jedlom vravieval ,, Daj si ,náš pes už to nechtel ,,
ale neostalo.