"Hašé" (fotorecept)

Autor receptu: gordonko

tento recept som obkukal od mojho otca je to veľmi chutný pokrm zo zbytkou vareného mäsa z polievky ,alebo ked Vám ostalo z grilovanej kuraciny

20 minút
príprava
10-15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. prichystané suroviny
  2. akékolvek uvarené mäso pokrájame nadrobno
  3. trošku ho osmahneme na oleji
  4. pridáme cibuli a miešame do sklovita
  5. lyžička horčice nieje na škodu
  6. podle množstva kolko máte mäsa pridáme tavený syr
  7. a aj vajíčka dáme podla potreby - aj podla ,,hladných krkou,, ,aby bolo dosť
  8. miešame kým sa vajíčka neurobia a máme hotovo............. je sa to ako praženica ližičkou spolu s chlebom ,alebo pečivom a dá sa to dať aj na topeničky
  9. DOBRÚ CHUŤ