Hamburské stehno trošku inak

rein - fotkarein, 15. januára 2013
Hamburské stehno trošku inak
Foto: rein

Suroviny podľa Cistinky,postup môj.

5
porcií
30 minút
príprava
80 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
100 g
500 g
300 g
100 g
2 ks
3 ks
200 ml
500 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na oleji si osmažíme cibuľu,pridáme na kocky nakrájanú slaninu,mäso na plátky a opražíme.Pridáme korenie,soľ,bobkový list,zeleninu nakrájanú na kocky,uhorky tiež, podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka.

    Hamburské stehno trošku inak - obrázok 1
  2. 2

    Keď je mäso mäkké vyberieme ho aj s novým korením a bobkový listom.Všetko ostatné rozmixujeme v mixéri.Z múky,smotany a mlieka si urobíme zátrepku,vlejeme ju do rozmixovanej zeleniny a povaríme.Na záver ochutíme citronovou šťavou a mäso vložíme do omáčky.Podávame s knedľou.

    Hamburské stehno trošku inak - obrázok 2

Diskusia k receptu

15 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: