Tento recept je náhrada za pečienkové halušky do polievok.Dala mi ho suseda-kamarátka pri jednéj debate o varení.
Postup
-
1
Masť rozpustíme a speníme na drobno nakrájanú cibuľku.
- 2
Do toho pridáme droždie a pražíme ho pokiaľ sa nezrazí na konzistenciu praženice.Necháme vychladnúť!!!
- 3
Po vychladnutí pridáme vajcia,trocha soľ,mleté čierne korenie,sušenú potržlenovú vňať,strúhanku a polohrubú múku.Vypracujeme cesto ako na halušky.Odvariť môžeme priamo do polievky,alebo v mierne slanej vode.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
S týmto skúsenosť nemám.Ja pridávam trocha múku,aby boli troška pevnejšie,lebo bez múky sa mi stalo,že sa mi rozvarili.Neodhadol som hustotu.
Moja odpoveď bola na otázku zo 16,06 h. a nie zo 16,03 h.Ja pomazánku zatiaľ nerobím,no určite vyskúšam.