Guľky s citrónovou polevou

mikalove - bez fotkymikalove, 13. decembra 2009
30
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

1 ks
250 g
20 g
3 PL
150 g
50 g
1 ks
100 g
1 PL




Postup

  1. 1

    1Bielok, 150 g cukru, citrónovú šťavu a kakao vymiešame do peny. Prisypeme arašidy, zvyšných 100 g cukru a všetko spolu poriadne zamiesime.

  2. 2

    Z tohoto cesta tvarujeme malé guľky, do ktorých povtláčame kandizované ovocie a necháme zaschnúť. Poleva: 1Bielok vyšľaháme s 100g.cukrom a 1 pl citrónovou šťavou do peny.

  3. 3

    Nakoniec ich polejeme citrónovou polevou a povkladáme do papierových košíčkov. Môžeme ich dozdobiť kandizovaným ovocím.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia