Gulášová polievka trochu vylepšená fotorecept

parasutista - fotkaparasutista, 13. februára 2017

Hotovú polievku som si vylepšil pridaním dvoch surovín.

6
porcií
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 bal hotová (dehydratovaný výrobok)
1 bal
1 ks
1/4 KL
podľa potreby

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nachystáme si suroviny. Bravčové vo vlastnej šťave, cibuľu, polievky, olej, soľ, korenie, zemiaky.

    Gulášová polievka trochu vylepšená (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pokrájanú cibuľku orestujeme na oleji.

    Gulášová polievka trochu vylepšená (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pridáme bravčové mäso a pomačkáme ho pučidlom na zemiaky.

    Gulášová polievka trochu vylepšená (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Zohrejeme, pridáme soľ, korenie, pomiešame a pridáme polievku pripravenú podľa návodu na obale aj zemiaky. A varíme 10 až 15 min kým nie sú zemiaky uvarené.

    Gulášová polievka trochu vylepšená (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Prajeme dobrú chuť.

    Gulášová polievka trochu vylepšená (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

kvakac
A ešte takúto rýchlovku robia mnohý z nás. Dôchodcovia mnohý nemajú na steaky, že @Afataga. Robíš posmešky a ty máš čo? Že máš peknú fotku jedla, aj na facebook ti to dali a krach, myslíš, že si niečo extra a viacerí pritakávačí. To len, že ste na Vareche dlhšie?
evanaaa
To, že toto jedlo nie je "gusto" pre každého, neznamená, že treba byť uštipačný, je veľa ľudí, ktorí si takto uľahčujú prácu, všimla som si vek toho pána, už len to, že to sem dokázal dať, myslím, po technickej stránke......a že je to nie až také lacné ako sa zdá, neznamená, že si to raz za čas nemôže urobiť. Chcela by som vidieť do niektorých kuchýň, či ste nikdy, v žiadnom prípade nesiahli po niečom, čo nie je vašim originálnym výtvorom, ale kupovaným polotovarom? Ja ano, najmä keď som robila alebo nemala čas na zložitejšiu prípravu, aj keď viem, že to až tak zdraviu neprospeje, ale o tom, čo škodí a čo nie je zbytočné sa baviť. Ak sa mi niečo nepáči, kritika sa dá aj inak vyjadriť.......alebo mlčať.
conscientia
@Mata3636 + @Mirop : Pretože je dnes vďaka nadmernému výskytu programov venujúcich sa vareniu (celebrity zistili, že existuje sporák! A jedlo sa nerodí samo od seba v supermarkete!! Dnes je proste IN variť!!! ) mnoho ľudí presvedčených, že variť z konzervy alebo polotovaru a publikovať to na nete je fakt módny trend. Tak si spravme blog, kde budeme dávať foto palaciniek z prášku alebo cestoviny zaliate vajcom a so surimi tyčinkami, a nazvime ho luxusne "Chef de la cuisine".

Súhrn: Sú ľudia, čo varia. A sú ľudia, čo skutočne vedia variť. JE v tom rozdiel.

2010
@Kvakac (14.2.2017 03:22)
Gratulujem vyhrali ste 12 likeov, a tento primitivny nerecept na tretom mieste .
Pred par rokmi tento nerecept a vas komentar by bol vymazany. Takze @Kvakac co pridate ? wifonky alebo dalsiu sackovu pochutku mate vela priaznivcov na tejto stranke.
radox1
vahal som,ale nakoniec sa mi oplatilo udicu nahodit,chytil si sa hned.