Foto: dorisa
Dnes večer som nemala čo dať priateľovi na večeru, tak som vybrala asi 200g hovadzieho mäsa, a urobila takú striedmejšiu gulášovú polievku, teda "kotlíkový Zobraziť celý popisDnes večer som nemala čo dať priateľovi na večeru, tak som vybrala asi 200g hovadzieho mäsa, a urobila takú striedmejšiu gulášovú polievku, teda "kotlíkový guláš".
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na tuku speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme na rezance nakrájané hovadzie mäso na guláš.
- 2
Osolíme,okoreníme, zasypeme červenou mletou paprikou ,a podlejeme vodou , pridáme umyte usušené hríby a dusíme do zmäknutia mäsa.
- 3
Pridáme na kocočky nakrájané zemiaky a nakrájanú paradajku a papriku , majorán a dovaríme. Možme pridať štipku chili papričiek na dochutenie. Vyšli dve porcie, ako stvorené na chutnu večeru. Podávame s chlebíkom. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@marienka44 a @marta23 , čo by sa tam malo a nemalo dať, to je na každom kuchárovi, veď keby sme všetci varili rovnako...........????