Guláš z kapra

redakcia - fotkaredakcia, 3. júla 2009
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

750 g
200 g
300 g
100 g
300 g
30 g
250 ml
125 ml
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cibuľu posekáme, papriky rozpolíme, zbavíme semien a nakrájame na rezance. Zeler nakrájame na kocky, rajčiny rozkrojíme na osminky.

  2. 2

    Cibuľu, papriky a rajčiny opekáme asi 5 minút na masle. Prilejeme vývar, kyslú smotanu, mletú papriku a osolíme. Za občasného miešania dusíme 30 minút.

  3. 3

    Kapra osolíme, okoreníme, pokrájame na kocky a pridáme ho k zelenine. Prikryté necháme asi 10 minút dôjsť (nevaríme). Dochutíme a podávame s cestovinami alebo chlebom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: