Grilovaný zubáč na ružičkovom keli
Ján Zlúky
šéfkuchár hotela Galileo na Donovaloch, 7. decembra 2010
šéfkuchár hotela Galileo na Donovaloch, 7. decembra 2010

Foto: Pravda - Ivan Majerský
Suroviny
800 g |
|
20 g |
|
50 g |
|
160 g |
|
80 g |
|
640 g, varené |
|
40 g |
|
0,1 l |
|
10 g |
|
100 g |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zubáča osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Uvarené zemiaky pretlačíme s maslom, smotanou a čerstvým kôprom.
- 2
Na tanier servírujeme tlačené zemiaky s ružičkovým kelom pripravenom na gazdovskej slaninke, navrch položíme filety zubáča a kúsok citróna.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 3 komentáre