Foto: Unilever
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
14 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Strúčiky cesnaku vymiešame a zmiešame s olivovým olejom a polovicou nasekaných byliniek.
- 2
Camembert nakrojíme na hornej strane do mriežky, ochutíme pripraveným cesnakovým olejom z oboch strán, zľahka okoreníme a posypeme zvyšnými bylinkami.
- 3
Zabalíme naspäť do papiera alebo do kúska alobalu a pečieme na grile alebo na panvici z každej strany 7 minút.
- 4
Podávame s obľúbenou grilovacou omáčkou Hellmann‘s – Green Pepper alebo Garlic.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu