Grilovaný camembert

Hellmann´s
, 30. júna 2015
Grilovaný camembert
Foto: Unilever
4
porcie
10 minút
príprava
14 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
4 PL
1 vetvička
1 vetvička
štipka
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Strúčiky cesnaku vymiešame a zmiešame s olivovým olejom a polovicou nasekaných byliniek.

  2. 2

    Camembert nakrojíme na hornej strane do mriežky, ochutíme pripraveným cesnakovým olejom z oboch strán, zľahka okoreníme a posypeme zvyšnými bylinkami.

  3. 3

    Zabalíme naspäť do papiera alebo do kúska alobalu a pečieme na grile alebo na panvici z každej strany 7 minút.

  4. 4

    Podávame s obľúbenou grilovacou omáčkou Hellmann‘s – Green Pepper alebo Garlic.

Diskusia k receptu

kukulienka71
kúpila som camembert k príprave receptu od @kimlo a teraz budem musieť jeden takto ugrilovať, lebo sa mi to veľmi páči a Pikant fix ešte nemám...5*




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia