Grilovaný amur na cuketách

Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 13. novembra 2011
Grilovaný amur na cuketách
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g filety
50 g
50 g
6 lístkov
350 g
20 g
100 g
100 g
50 g
500 g




Postup

  1. 1

    Amura opečieme na panvici a dáme opiecť do rúry na 130 oC na osem minút. Fettuccine uvaríme v osolenej vode podľa návodu.

  2. 2

    Vymiešame olivový olej s bazalkou, cesnakom, parmezánom, soľou a paradajkami. Premiešame s cestovinami.

  3. 3

    Opražíme cibuľku, pridáme nasekaný špenát a podlejeme smotanou. Dochutíme soľou, cesnakom a korením. Cuketu ugrilujeme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia