Grilovaný amur na cuketách
Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 13. novembra 2011
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 13. novembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Amura opečieme na panvici a dáme opiecť do rúry na 130 oC na osem minút. Fettuccine uvaríme v osolenej vode podľa návodu.
- 2
Vymiešame olivový olej s bazalkou, cesnakom, parmezánom, soľou a paradajkami. Premiešame s cestovinami.
- 3
Opražíme cibuľku, pridáme nasekaný špenát a podlejeme smotanou. Dochutíme soľou, cesnakom a korením. Cuketu ugrilujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu