Grilované kačacie prsia so slivkami
Peter Onger
šéfkuchár hotela Tilia v Pezinku, 13. marca 2011
šéfkuchár hotela Tilia v Pezinku, 13. marca 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Kačacie prsia umyjeme, osušíme, osolíme, okoreníme a pečieme na miernom ohni na panvici 8 – 10 minút.
- 2
Kačacie prsia vyberieme, do výpeku pridáme vodu, slivkový džem, sušené slivky a škoricu a dochutíme cukrom a citrónovou šťavou. Zmes zahustíme solamylom.
- 3
Šaláty umyjeme, natrháme, prekrojíme cherry rajčiny, dáme do misky a dochutíme citrónovou šťavou, cukrom, soľou a olivovým olejom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu