Green curry s kuracinou a bambusovými výhonkami
Mário Baumgartner a Igor Janiga
z Boutique Hotela pri Mlyne v Lozorne, 15. marca 2017
z Boutique Hotela pri Mlyne v Lozorne, 15. marca 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na rozpálenom oleji opražíme green curry pastu, pridáme kuracie mäso pokrájané na kocky.
- 2
Mäso opražíme, pridáme kokosové mlieko a dochutíme soľou a korením. Dusíme 15 minút. Nakoniec pridáme bambusové výhonky a ešte podusíme asi 5 minút.
- 3
Ryžu opražíme na oleji, zalejeme vriacou vodou, dochutíme soľou a dáme do rúry rozohriatej na 180 °C na 20 minút.
Tiež curry:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu