Kuracie curry
Kuracie curry

Green curry s kuracinou a bambusovými výhonkami

Mário Baumgartner a Igor Janiga
z Boutique Hotela pri Mlyne v Lozorne, 15. marca 2017
Green curry s kuracinou a bambusovými výhonkami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
200 g
400 ml
50 g
600 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na rozpálenom oleji opražíme green curry pastu, pridáme kuracie mäso pokrájané na kocky.

  2. 2

    Mäso opražíme, pridáme kokosové mlieko a dochutíme soľou a korením. Dusíme 15 minút. Nakoniec pridáme bambusové výhonky a ešte podusíme asi 5 minút.

  3. 3

    Ryžu opražíme na oleji, zalejeme vriacou vodou, dochutíme soľou a dáme do rúry rozohriatej na 180 °C na 20 minút.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: