Foto: zirafninka1
Postup
-
1
Brusnice, cukor a vodu dáme do hrnca a privedieme k varu.
-
2
Na miernom ohni varíme cca 10 minút. Občas premiešame. Odstavíme.
-
3
V panvici na malom množstve oleja opečieme plátky Goody - foody (ja som použila beef aj chicken style).
-
4
Rozložíme do zapekacej misy.
-
5
Medzitým narežeme paradajky do kríža, sparíme vriacou vodou a ošúpeme. Menšiu cibuľu nakrájame.
-
6
Do panvice, v ktorej sa opekali plátky GF dáme cibuľu.
-
7
Po 2 - 3 minútach pridáme paradajky. Miešame na miernom ohni cca 3 minúty.
-
8
Paradajkovo - cibuľovú zmes pridáme k brusniciam, dochutíme čiernym korením a na hrubšie drvenými horčičnými semienkami.
-
9
Plátky GF prelejeme omáčkou a v rúre vyhriatej na 200 °C pečieme cca 20 minút. Pred servírovaním posypeme čerstvou koriandrovou vňaťou.
Diskusia k receptu