Rýchla letná večera, namiesto morčacieho mäsa môžte použiť kuracie stehná alebo prsia... // zeleniny by malo byť dosť na to aby sme nepotrebovali cestoviny...
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
400 g |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
3 ks |
|
2 strúčiky |
|
|
|
|
|
Glazúra: | |
1 čl |
|
90 ml |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Najprv si pripravíme galzúru: Do malej misky dáme lyžičku kukuričného škrobu a postupne pridáme pomarančový džús, med, paradajkový pretlak a worchestrovú omáčku.
- 2
Na rozpálenú panvicu dáme cca 2 PL oleja a opražíme mäso (4 min.) a odložíme na tanier. Na tej istej panvici s trochou oleja opražíme nakrájanú cibuľku, cesnak a na hranolky nakrájané cukety (4 min.) a odložíme na tanier k mäsu. Do tretice opažíme na pásiky nakrájané papriky (8 min.).
- 3
K paprikám pridáme mäso so zeleninou, prelejeme glazúrou, pridáme nadrobno nakrájaný koriander dochutíme soľou a čiernym korením (chilli papričkou), prehrejeme a podávame.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu