Glazovaná šunka s medom

Michal Hečko
šéfkuchár hotela Mercure Bratislava Centrum ****, 27. decembra 2017
Glazovaná šunka s medom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
25 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g (uvarená)
1/4 ks (rozkrojený na 4 časti)
100 g
300 ml
1 ks




Postup

  1. 1

    Šunku rozrežeme na 4 rovnaké časti a na panvici podlejeme pomarančovým džúsom, pridáme bobkový list, korenie a pomaly dusíme, aby sa prehriala.

  2. 2

    Potom pridáme med a necháme všetko zredukovať na konzistenciu omáčky. Šunku podávame s plátkom ananásu.

Diskusia k receptu

radox1
nic ma nevie viac vytocit,ako ked vidim za tanierom rôzne dekoracne gycove predmety,ci uz rozne tacky, podnosy..................v tomto pripade co su to zvonceky?
hanula
neviem, prečo až tak vadia dva zvončeky, sú tu iné výtvory na ktoré nikto nereagoval, lebo...
radox1
lebo toto je dielo od profesionalov.tie dve opachy narusaju samotny pohlad na tu sunku.a prave z takejto prezentacie si beru priklad amateri,a pchaju za tanier tacky,podnosy,misky,sviecky,umele kvetiny a dalsie gycoviny.
haji
@Radox1 (28.12.2017 11:00)
Že opachy, to je kouzelné slovo! Hned mi vyvstal obraz pána herca Jožku Krónera.
Klid, aj Mistr může vytvořit kýčové foto. To se s kuchařským uměním nevylučuje. Jsme všichni jenom lidé. Hezký den, @Radox1




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia