Glazovaná šunka s medom
Michal Hečko
šéfkuchár hotela Mercure Bratislava Centrum ****, 27. decembra 2017
šéfkuchár hotela Mercure Bratislava Centrum ****, 27. decembra 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Šunku rozrežeme na 4 rovnaké časti a na panvici podlejeme pomarančovým džúsom, pridáme bobkový list, korenie a pomaly dusíme, aby sa prehriala.
- 2
Potom pridáme med a necháme všetko zredukovať na konzistenciu omáčky. Šunku podávame s plátkom ananásu.
Tiež Šunka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Že opachy, to je kouzelné slovo! Hned mi vyvstal obraz pána herca Jožku Krónera.
Klid, aj Mistr může vytvořit kýčové foto. To se s kuchařským uměním nevylučuje. Jsme všichni jenom lidé. Hezký den, @Radox1