Glazovaná šunka s medom

Michal Hečko
šéfkuchár hotela Mercure Bratislava Centrum ****, 27. decembra 2017 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Glazovaná šunka s medomFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
25 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

600 g (uvarená)
1/4 ks (rozkrojený na 4 časti)
100 g
300 ml
1 ks
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Šunku rozrežeme na 4 rovnaké časti a na panvici podlejeme pomarančovým džúsom, pridáme bobkový list, korenie a pomaly dusíme, aby sa prehriala.

  2. 2

    Potom pridáme med a necháme všetko zredukovať na konzistenciu omáčky. Šunku podávame s plátkom ananásu.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist